arrow_back List buildings

Erdahus

Information on this building

Name
Erdahus
Municipality
Aarhus
Approbation committee
Agora (tidl. UBSBOLIG)
Jernbanegade 4 , 4.
1608 København V
phone: 33116444
email: info@ciu.dk
Description

Unik bokvalitet for ethvert behov

Lejeboligerne i ERDAHUS er holdt i et lyst og nordisk formsprog. Med to til fire værelser er der indretningsmuligheder for enhver: Den studerende, der vil bo tæt på universitetet og midtbyen. Det unge par med barn, der ønsker rekreative arealer og boligkomfort. Og seniorer, der prioriterer altan eller terrasse, nem parkering og minimal vedligeholdelse. Spændvidden i lejlighedstyperne giver mulighed for, at alle kan finde en skræddersyet bolig i den perfekte størrelse og med præcis de muligheder, der er behov for.

Nyd livet i Åbyen – ude og inde

Bokvalitet handler ikke alene om indretning og materialevalg i rummene, men også om at bevare en god balance med omgivelserne. For at udnytte den ideelle beliggenhed har alle boliger i ERDAHUS altan eller udgang til terrasse for bedst muligt lysindfald samt udsyn til det grønne område og videre mod Brabrandstien.

De store altaner på 5-6 m² falder smukt i med byggeriet. Altanerne er belagt med gulve i skridsikkert hårdttræ. Terrasserne i stueplan er fra 11 m², mens nogle af lejlighederne har private tagterrasser på op til 144 m². Fra boligerne i stueplan er der direkte udgang til flisebelagte terrasser og fælles gårdhave.

Indret dig moderne og stilbevidst

Det lyse, nordiske formsprog præger alle boliger i ERDAHUS. De klassiske egeparket giver rummene en naturlig atmosfære, mens vinduespartierne sikrer optimalt lysindfald. Ventilation og varmegenvinding sørger for et sundt og behageligt indeklima.

Køkken- og badeelementer er i et stilrent design fra Invita, mens de hårde hvidevarer er fra Siemens. Badeværelset med gulvvarme og vedligeholdelsesvenlige klinker rummer toilet, håndvask og bruseniche samt kombivaskemaskine.

Administrator
Newsec
Facilities
  • elevator Yes
  • courtyard Yes
  • doorphone Yes
Pets allowed
None cats allowed
None dogs allowed

Residence groups in this building