arrow_back List buildings

Munkevangen

Information on this building

Name
Munkevangen
Build year
1944
Municipality
Københavns Kommune
Approbation committee
CIU - Centralindstillingsudvalget
Jernbanegade 4 , 4.
1608 København V
phone: 33116444
email: info@ciu.dk
Description

OBS – midlertidige lejemål – forventet fraflytning vil tidligst være 28. februar 2025

Der er planlagt en større renovering og modernisering af boligerne og udearealerne. Byggeperioden forventes at løbe fra foråret 2025 til efteråret 2028. Der er derfor tale om en midlertidig bo-periode og udlejning på tidsbegrænsede kontrakter. Indtil videre vides det ikke hvor længe de enkelte lejeperioder vil vare, men som minimum vil de vare til 28. februar 2025. Du vil ikke blive tilbudt genhusning, når lejeperioden er ophørt.

I Munkevangen er der både to, tre og fire værelseslejligheder. Munkevangen ligger ret trafikeret og altanerne ud mod vejen er inddækket for at afbøde noget af den støj det medfører. Bellahøj svømmehal, Brønshøjparken og Københavns kommunes første idræts folkeskole er lige om hjørnet. Busser sørger for, at du let kan komme hele byen rundt.

Bygget i 1943-44. Seks etager. Røde og gule mursten med eternittag, tegl og tagpap. Lejlighederne har inddækket altan. Der er en helhedsplan under udvikling for boligafdelingen, som betyder at en større renovering og modernisering af både boliger og udearealer er på vej, men startdatoen er endnu ukendt.

Lejemålene vil fremstå istandsat ved indflytning, i henhold til de gældende regler om istandsættelse. Hvis den midlertidige lejer bor i lejemålet frem til renoveringens start, skal lejemålet ikke sættes i stand ved fraflytning. Hvis der er misligholdelse i lejemålet, der ikke er omfattet af den kommende renovering, skal dette udbedres for fraflytters regning. Opsiges lejemålet før renoveringen starter, og boligen skal genudlejes inden renovering, skal lejemålet istandsættes efter de samme gældende regler som ved indflytning.

Der medfølger ikke køleskab og komfur i lejemålene.

Der kan del-fremlejes efter de gældende regler (halvdelen af lejemålet max en per beboelsesrum).


Det er ikke muligt at estimere ventetiden på 1-værelsesboliger på denne ejendom.

Ventetiden på flerværelsesboliger  på denne ejendom er typisk op til 6 måneder.

Administrator: fsb

Administrator
fsb genhusning
Energy category
A
Facilities
  • community antenna Yes
  • courtyard Yes
  • laundry Yes
Pets allowed
None cats allowed
None dogs allowed

Residence groups in this building