arrow_back List buildings

Munkevangen

Information on this building

Name
Munkevangen
Build year
1944
Municipality
Københavns Kommune
Approbation committee
CIU - Centralindstillingsudvalget
Jernbanegade 4 , 4.
1608 København V
phone: 33116444
email: info@ciu.dk
Description

OBS – midlertidige lejemål – forventet fraflytning vil tidligst være 29. februar 2024

Der er planlagt en større renovering og modernisering af boligerne og udearealerne. Den er påbegyndt i løbet af 2022 og hvis det går efter planen, så skulle det være færdigt i 2025. Der er derfor tale om en midlertidig bo-periode. Indtil videre vides det ikke hvor længe de enkelte lejeperioder vil vare, men som minimum vil de vare til 29. februar 2024. Du vil ikke blive tilbudt genhusning, når lejeperioden er ophørt.

Renoveringen er startet i 2022, og der forekommer byggestøj, overvejende i dagtimerne.

Endvidere vil der på arealerne rundt om og i Munkevangen være opstillet pavilloner og skurvogne til håndværkere, samt andre byggeaktiviteter, der kan indebære gener.

I Munkevangen er der både to, tre og fire værelseslejligheder. Munkevangen ligger ret trafikeret og altanerne ud mod vejen er inddækket for at afbøde noget af den støj det medfører. Bellahøj svømmehal, Brønshøjparken og Københavns kommunes første idræts folkeskole er lige om hjørnet. Busser sørger for, at du let kan komme hele byen rundt.

Bygget i 1943-44. Seks etager. Røde og gule mursten med eternittag, tegl og tagpap. Lejlighederne har inddækket altan. Der er en helhedsplan under udvikling for boligafdelingen, som betyder at en større renovering og modernisering af både boliger og udearealer er på vej, men startdatoen er endnu ukendt.

Lejemålene vil fremstå istandsat ved indflytning, i henhold til de gældende regler om istandsættelse. Hvis den midlertidige lejer bor i lejemålet frem til renoveringens start, skal lejemålet ikke sættes i stand ved fraflytning. Hvis der er misligholdelse i lejemålet, der ikke er omfattet af den kommende renovering, skal dette udbedres for fraflytters regning. Opsiges lejemålet før renoveringen starter, og boligen skal genudlejes inden renovering, skal lejemålet istandsættes efter de samme gældende regler som ved indflytning.

Der medfølger ikke køleskab og komfur i lejemålene.

Der kan del-fremlejes efter de gældende regler (halvdelen af lejemålet max en per beboelsesrum).

Administrator: fsb

Administrator
fsb
Energy category
A
Facilities
  • community antenna Yes
  • courtyard Yes
  • laundry Yes
Pets allowed
None cats allowed
None dogs allowed

Residence groups in this building