arrow_back List buildings

Særlig udlejning af midlertidige boliger

Information on this building

Name
Særlig udlejning af midlertidige boliger
Municipality
København
Approbation committee
CIU - Kort udlejning, her og nu
Jernbanegade 4 , 4.
1608 København V
phone: +4533116444
email: info@ciu.dk
Description

OBS – udlejning på særlige vilkår; læs teksten her ekstra grundigt – OBS

Her kan du ofte få en bolig markant hurtigere end på de almindelige ventelister.

Fra tid til anden får vi mulighed for at tilbyde enkelte boliger til interesserede i en tidsbegrænset periode. Det er boliger, der normalt ikke er til rådighed på ventelisten, måske endda på ejendomme, der ellers ikke udlejes til studerende. Da udlejningen er meget anderledes end den sædvanlige, kan der gælde særlige forhold for hver enkelt bolig. For dem alle er udgangspunktet:

  • Boligerne bliver først oprettet her, når det er klart, at en konkret udlejning er på vej og nedtages igen, når vi er sikre på, at der ikke er brug for dem mere.
  • Boligerne udlejes midlertidigt i alt fra få måneder til flere år – se evt. mere under hver enkelt bolig/ejendom.
  • CIUs afslagskonsekvenser (fx karantæne ved afslag) har kun virkning for boligerne på denne side og IKKE for din almindelige CIU-ansøgning – og omvendt, så du kan fx stadig få tilbud her, selv om du er i karantæne/passiv i resten af CIU.
  • Du skal stadig være ung under uddannelse, men der er ikke nogen begrænsninger ifht. din indkomst eller om du læser i hovedstadsområdet.
  • Med mindre andet fremgår, kan man her søge flerværelsesboliger alene (uden at have registreret medansøger).
  • Med mindre andet fremgår, kan man her søge flerværelsesboligerne med børn, dog maksimum 2 kommende beboere pr. værelse.

Boligerne du kan skrive dig op til på denne side er meget forskellige ifht. deres geografiske placering, boligudgifter, størrelse, tidsbegrænsning osv. Vi anbefaler derfor, at du skriver dig op til boligerne enkeltvis i stedet for at bruge funktionen ”Skriv dig op til denne gruppe”. Du kan orientere dig i nedenstående informationer om de enkelte boliger/ejendomme, før du skriver dig op til boligerne enkeltvis.

Administrator
KAB
Facilities
Pets allowed
Unknown

Residence groups in this building