arrow_back List buildings

Husumgård

Information on this building

Name
Husumgård
Build year
1994
Municipality
København
Approbation committee
CIU - Centralindstillingsudvalget
Jernbanegade 4 , 4.
1608 København V
phone: 33116444
email: info@ciu.dk
Description

OBS! Midlertidige boliger OBS!

Boligerne i Husumgård udlejes på tidsbegrænsede lejekontrakter på grund af forestående renoveringer. Ophørsdatoen for lejeperioden varierer fra bolig til bolig. Nogle boliger udlejes kun i få måneder og andre boliger udlejes indtil medio 2024.

På denne ejendom er det muligt at skrive sig op til flerrumsboliger, selvom man søger bolig alene. Dog vil ansøgere med børn eller en medansøger blive prioriteret.

Boligerne udlejes ekstraordinært til studerende på grund af en forestående renovering. Boligerne udlejes på tidsbegrænsede kontrakter. Hvis du har spørgsmål om udlejningen og den forestående helhedsplan, kan du kontakte administratoren fsb.

Bag Vestvolden og tæt på Utterslev mose ligger Husumgård. Her er store, lyse lejligheder som imødekommer moderne familiers behov for plads, og her er ældreboliger, som enten ligger i stueetagen eller i opgange med elevator. Alle boliger har altan eller terrasse ud til gårdanlægget, hvor der er legeplads og regnvandsanlæg, som leder regnen væk fra husene og til to opsamlingssøer. Lys og luft 8 km. fra Rådhuspladsen.

Administrator: fsb

Administrator
fsb
Facilities
  • bicycle parking Yes
  • elevator Yes
  • laundry Yes
Pets allowed
None cats allowed
None dogs allowed

Residence groups in this building