arrow_back List buildings

Kurlandsgade

Information on this building

Name
Kurlandsgade
Municipality
Københavns Kommune
Approbation committee
CIU - Centralindstillingsudvalget
Jernbanegade 4 , 4.
1608 København V
phone: 33116444
email: info@ciu.dk
Description

VELKOMMEN TIL KURLANDSGADE

- Charmerende boliger tæt på centrum

 

DER ER GODKENDT RENOVERING I AFDELINGEN MED FORVENTET START PRIMO 2023 OG VARIGHED 10 MDR. DERFOR TIDSBEGRÆNSET LEJEKONTRAKT TIL OG MED 31-01-2023.

 

Boligerne
- Gode studieboliger tæt på centrum

Boligens lyse badeværelse er indrettet med hvidmalede vægge, linoleum gulve, toilet, håndvask og brusehjørne. Det separate smalle tekøkken er indrettet med hvide over- og underskabe samt laminat bordplade. Køkkenerne blev udskiftet i 2004 og fremstår pæne og funktionelle. Gulvet i køkkenet er i linoleum, hvilket gør det nemt at rengøre. Medfølgende køkkenet ved indflytning er to separate kogeplader, køleskab og central udsugning i loftet. Stuen er rummelig med udsigt til gaden og er udstyret med charmerende trægulve. Boliger beliggende på 2. sal (nr. 11 A, B, C og D) i baghuset er udstyret med franskaltan.

 

Afdelingen
- Pæne boliger med afskærmet stort fælles gårdmiljø

Tæt på Amagerbrogades pulserende forretningsliv ligger denne boligafdeling. Afdelingen består af to bygninger i etagebyggeri opført i 1900 og renoveret i 1991, fordelt på boligtyperne et- og torums ungdomsboliger. Medfølgende hver bolig er enten eget kælderrum eller loftsrum til opbevaring placeret i forhuset. Herudover er der cykelskure i gadeplan, i den nordlige og sydlige del af boligerne. Der er i området mulighed for, ved betaling til Københavns kommune, at parkere på de omkringliggende veje. Imellem bygningerne er det lukkede fælles rolige gårdmiljø hvor der er opstillede bordbænkesæt. Det er i gården tilladt at grille på egen grill. Omkring bygningerne er der flisebelagte havegange. Der er i forhusets kælder fællesvaskeri til beboerne som forbrugsafregnes. Afdelingen byder desuden på et fælles lokale som kan lejes af afdelingens beboere igennem bestyrelsen. Ved indflytning står lejer selv for at indgå aftale omkring levering af tv-signal og internet.

 

Nærområde
- Tæt på centrum, Amagerbio og offentlig transport

Fra boligafdelingen er der kun ca. 3 km. til Rådhuspladsen og under 1 km. til det lokale shoppingcenter Amagercenteret. Dagligdagsindkøbene kan klares i de mange nærtliggende supermarkeder der findes inden for en radius af 300 m. Nær boligerne har Københavns Universitet en afdeling der gør området attraktivt for studerende. Ca. 550 m. fra boligerne ligger Amagerbio, der byder på spændende livemusik og arrangementer. Når der er behov for en pause fra storbylivet, ligger det naturskønne Amagerfælled kun 1 km. væk. Her er plads til gå- og løbeture og måske et besøg hos de græssende kvier som den frivillige forening Københavns Kogræsserlaug holder på området. Transportmæssigt er der kun 200 m til nærmeste busstop fra boligerne med forbindelse til centrum og ca. 1 km. til nærmeste metrostation på Islands Brygge. For bilister er der ca. 3 km. til nærmeste motorvejstilkørsel.

Administrator
Domea
Facilities
  • laundry Yes
Pets allowed
None cats allowed
None dogs allowed

Residence groups in this building