arrow_back List buildings

Gudenåvej

Information on this building

Name
Gudenåvej
Approbation committee
CIU - Centralindstillingsudvalget
Jernbanegade 4 , 4.
1608 København V
phone: 33116444
email: info@ciu.dk
Description

Rummelige lyse boliger i roligt familievenligt kvarter

 
Boligerne
- Pæne lyse boliger med plads til studielivet


Badeværelset er lyst og rummeligt med linoleumsgulv og lyst malede vægge. Herudover er der toilet, håndvask, brusehjørne og spejl.

I den kombinerede entré og trinette køkken medfølger der køleskab samt separate kogeplader. Fra boligens rummelige stue er der videre adgang til værelset med plads til en halvanden-mands-seng.

I stuen er der franskaltan med glasdør.

Medfølgende boligen er fastmonteret bøjlestang i entréen samt eget kælderrum til opbevaring. Alle boligens gulve er holdt i
bøgetræsparket, der er nemme at rengøre og vedligeholde.
 

Afdelingen
- Velholdt pæn bygning med gode fællesarealer


Afdelingen på Gudenåvej i Vanløse ligger i et roligt familievenligt beboelseskvarter med etageejendomme. I 1992 er boligerne i denne afdeling opført i fire etager med hvide vinduespartier og gule mursten.

Omkring bebyggelsen er en velholdt grøn græsplæne med bordbænkesæt, samt legeplads med gynger og sandkasse. Herudover er der fastmonteret tørrestativ, til fri afbenyttelse af beboerne. 

Det er tilladt i afdelingen at grille på de fælles udearealer.

Omkring grunden hvor ejendommen ligger er randbeplantning i ca. halvanden meters højde, der afskærmer området fra den øvrige bebyggelse. Der er mulighed for at sætte cykler, scootere samt barnevogne i det aflåste udendørs cykelskur.

For enden af huset er der en parkeringsplads der frit kan benyttes af beboere. Hvis ikke der er plads til din bil her, er der mulighed for at parkere på de omkringliggende veje. 

I afdelingen er der etableret et fællesvaskeri der forbrugsafregnes månedligt. Herudover er der et fælleslokale som beboere i ejendommen kan låne ved behov via afdelingens bestyrelse.

Medfølgende alle boliger er eget kælderrum.

Det er i afdelingen tilladt at holde husdyr (hund/kat) samt mindre husdyr. Tilladelse hertil skal indhentes fra servicecenteret.

Ved indflytning i denne afdeling bliver beboeren en del af den fælles tv-aftale med YouSee. Dette indbefatter betaling, opkrævet sammen med huslejen, for mellemste tv-pakke. Såfremt der er beboere der ønsker at opsætte egen parabol, skal der søges tilladelse hertil hos servicecenteret.

 

Nærområdet
- Tæt på Grøndalsparken og offentlig transport

Vanløse ligger i den vestlige del af København, tæt på Frederiksberg, og har en god sammenblanding af natur og byliv.

Tæt på boligerne ligger Grøndalsparken, en grøn kile der strækker sig fra Borups allé til Damhussøen. I Grøndal MultiCenter er der mulighed for at dyrke mange forskelligartede sportsgrene, såsom badminton, kickboxing, padeltennis eller trampolinspring.

Ca. 1,8 km fra boligerne ligger Frederiksberg Svømmehal der byder på alt fra vandrutsjebane til kurbad.

Transportmæssigt er der kun 350 m. til nærmeste busstop og 400 m. til Grøndal st. alternativt ligger Flintholm st. ca. 1 km fra boligerne hvor der også er forbindelse til metroen. Der er indkøbsmuligheder lokalt i supermarkeder indenfor en radius på 500 m.

Ca. 2 km fra boligerne ligger Frederiksberg Centeret der byder på stor variation af butikker og spisesteder.

Fra boligerne ligger nærmeste skoler og daginstitutioner indenfor en radius på 500 m., hvilket gør området særdeles attraktivt for børnefamilier.

Administrator: Domea

Administrator
Domea
Facilities
  • parking Yes
  • courtyard Yes
  • playground Yes
  • laundry Yes
Pets allowed
1 cat allowed
1 dog allowed

Residence groups in this building