arrow_back List buildings

Orienten

Information on this building

Name
Orienten
Municipality
Københavns Kommune
Approbation committee
CIU - Centralindstillingsudvalget
Jernbanegade 4 , 4.
1608 København V
phone: 33116444
email: info@ciu.dk
Description

 Boligerne
- Rå New Yorker-stil i Nordhavn


2, 3 og 4 rums familieboliger og Ungdomsboliger er fordelt på 95 familieboliger og 12 ungdomsboliger. Boligerne har adgang via enten tagterrasse, svalegang mod gårdmiljø eller direkte fra trappeopgang. Vindues- og altanplacering kan variere fra etage til etage. 

Indvendig fremstår Orienten i New Yorker-stil med umalede beton-elementvægge, hvidmalede beton- elementlofter, lyst lamelparket trægulv og eksponerede ventilationskanaler.

Lofternes hvidmalede betonelementer kan have varierende overflader med synlige samlinger og reparationer samt spor fra byggeprocessen.

De umalede beton-elementvægge fremstår ligeledes flere steder med synlige samlinger og kan have markante variationer i farve og overflade, synlige reparationer og markeringer samt spor fra byggeprocessen.

I nogle tilfælde gives der mulighed for, at man som lejer vælger at male betonvæggene hvide. Man vil derfor opleve at betonvæggene i nogen boliger er hvidmalede. Som lejer i Orienten må man derfor være indforstået med at finishen på den industrielle New Yorker-stil, kan variere fra lejemål til lejemål. Og der opfordres kraftig til, at man som fremtidig lejer i Orienten besigtiger det tilbudte lejemål inden indflytning.
 
Der hører ingen hårde hvidevarer til lejemålet, men er installeret emfang. Alle boliger er forsynet med tilslutningsmulighed for at beboeren kan medbringe og installere vaskemaskine i badeværelset eller i opholdsrummet.
 

Husdyr
Det er tilladt at holde mindre husdyr: fugle, fisk, marsvin, dog ikke krybdyr eller andre eksotiske dyr. Der må holdes 1 hund af de tilladte racer i Hundeloven. Det er også tilladt af have inde kat. Der skal ansøges om hunde- og kattetilladelse i Servicecenter København. Husdyr må ikke bo/have fast ophold på altanen. Beboere og gæster må under ingen omstændigheder lufte hunden på afdelingens arealer og det påhviler ejerne, at overholde den gældende hunde lov.
 

Fælles faciliteter
3 sydvendte tagterrasser med kig over bydelen og til vandet, gårdmiljø, adgang for beboere til børnehavens legeplads i gårdrummet udenfor institutionernes åbningstider, fælleslokale i stueplan med anretter køkken.

Århusgadekvarteret
Århusgadekvarteret ligger i kort afstand til Indre København, og meget tæt på Københavns Havn, med
bademuligheder.
 

Transport-og indkøbsmuligheder
Offentlige transportmidler er let tilgængelige, da der går S-togforbindelser fra Nordhavn Station døgnet rundt, der er forbundet med Østerport og resten af København. Derudover ligger Orienten 5 minutters gang fra Nordhavn og Orientkaj Metrostation.

Indenfor kort afstand fra Orienten, findes adskillige indkøbsmuligheder i det nærtliggende Nordre Frihavnsgade og Østerbrogade, som byder på et hav af forskellige butikker og supermarkeder.

Det er ikke muligt at estimere ventetiden på denne ejendom.

Administrator: Domea

Administrator
Domea
Facilities
  • bicycle parking Yes
  • courtyard Yes
  • playground Yes
Pets allowed
1 cat allowed
1 dog allowed

Residence groups in this building