arrow_back List buildings

Hanebred

Information on this building

Name
Hanebred
Municipality
Københavns Kommune
Approbation committee
CIU - Centralindstillingsudvalget
Jernbanegade 4 , 4.
1608 København V
phone: 33116444
email: info@ciu.dk
Description

VELKOMMEN TIL HANEBRED

 

Boligerne
- Lyse boliger med egen have eller altan
Lejemålene er opført i lysegrå nuancer, og i de åbne køkkener medfølger der et køle-fryseskab, emfang og et komfur til familieboligerne. I alle køkkenerne er der fint med skabsplads til køkkenremedier. Lejemålenes badeværelser er også opført i lysegrå farver med en fin bruseniche. Udover det tidligere nævnte kælderrum der hører til hvert lejemål, så er der også indbyggede skabe inde i boligerne, så der er fint med opbevaringsplads. I stuelejlighederne kan der fra fyrretræsgulve inde i stuerne trædes ud i egen have og terrasse, hvor lejemålene på 1. sal, 2. sal og 3. sal kan nyde eftermiddagssolen fra deres altaner.

 

Nærområdet
- Gåafstand til skoler, indkøbsmuligheder og smuk natur

Der er gode offentlige transportmuligheder ved boligerne, da man finder nærmeste busstoppested kun 100 meter væk og nærmeste togstation ligger inden for 500 meter. Nærområdet byder også på en masse smuk natur, da man finder både Grøndalsparken, Damhusengen og Damhussøen blot 500 meter fra boligerne. Naturområder indbyder både til eftermiddagsgåture rundt om søen eller en forfriskende løbetur i de forskellige parker. Til børnefamilierne ligger nærmeste skole og daginstitution blot 100 meter fra boligerne, og ca. 500 meter derfra er der masser af gode indkøbsmuligheder og små hyggelige specialbutikker. Vil børnene gerne gå til sport, så er det muligt at finde en masse forskellige sportsaktiviteter i Vanløse Idrætsforening, som ligger i gåafstand fra boligerne.

 

Særlige kriterier
Lejere i Boligselskabet DFB, som samtidig afgiver en bolig i en afdeling, har fortrinsret til at overtage en anden bolig i afdeling/selskabet. De kan komme på en særlig venteliste (oprykning), som går forud for den almindelige venteliste, - gælder ikke lejere i ungdomsboliger. Man har ikke fortrinsret til afdelingerne Hanebred, Prags Boulevard og Sommerlyst, medmindre man allerede bor i en af de pågældende afdelinger.

 

Lejere i Boligselskab DFB har fortrinsret i forbindelse med separation, skilsmisse eller brudt parhold til ledige boliger i boligselskabets afdelinger i den pågældende kommune i op til 1 år. Fortrinsretten forudsætter, at fælles barn/børn under 18 år fortsat bor hos den anden af forældrene i en af boligselskabets afdelinger i kommunen.

Facilities
Pets allowed
None cats allowed
None dogs allowed

Residence groups in this building

Tenancies in this group:

Address Area Ranking on the waiting list help_outline
Hanebred 11 st., 2720 Vanløse Area: 52 m2