arrow_back List buildings

Lønstrupgård - Midlertidige boliger

Information on this building

Name
Lønstrupgård - Midlertidige boliger
Build year
1972
Municipality
Københavns Kommune
Approbation committee
CIU - Centralindstillingsudvalget
Jernbanegade 4 , 4.
1608 København V
phone: 33116444
email: info@ciu.dk
Description

OBS – midlertidige lejemål – forventet fraflytning 1. januar 2025.

Boligerne i denne ejendom udlejes ekstraordinært til studerende på tidsbegrænsede kontrakter frem til 1. januar 2025, grundet en forestående renovering/helhedsplan. Slutdatoen for den tidsbegrænset udlejning er den 1. januar 2025, men det vil muligvis blive forlænget. Du vil ikke blive tilbudt genhusning, når den midlertidige lejeperiode udløber.

Lønstrupgård blev bygget i 1972 - hvor der tidligere lå bolignødsbarakker. Barakkerne blev bygget i tiden efter 1. verdenskrig for at tage toppen af den alvorligste boligmangel.

Lønstrupgård er en velfungerende, tidstypisk 70'er bebyggelse, med mange forskellige boligtyper og gode fællesfaciliteter.

Udearealerne er varierede med legeplads, grøn oase, kuperet lege- og hyggeareal, boldbur samt borde/bænke og fællesgrill.

Lønstrupgård ligger tæt på Damhussøen, Damhusengen, Vanløse Idrætspark og heller ikke langt fra S-tog og Metro. Bydelen er velforsynet med indkøbsmuligheder. Sammen med den noget mindre nabobebyggelse, Hvidbjergvej, holdes der forskellige beboerfester, ligesom man samarbejder om forskellige klubaktiviteter.

Boligerne har komfur og køleskab.

Der er mulighed for at søge om fremleje/delfremleje og feriefremleje. Dette gøres gennem KABs hjemmeside, hvor der findes et ansøgningsskema.

Hjemmeside www.lonstrupgaard.dk


Ventetiden på boligerne på denne ejendom er typisk op til 6 måneder.

Administrator: KAB

Administrator
KAB
Facilities
  • internet Yes
  • cable tv Yes
  • bicycle parking Yes
  • courtyard Yes
  • doorphone Yes
  • laundry Yes
Pets allowed
1 cat allowed
None dogs allowed

Residence groups in this building