arrow_back List buildings

Mosegårdsparken - Midlertidige boliger

Information on this building

Name
Mosegårdsparken - Midlertidige boliger
Build year
1946
Municipality
Gentofte
Approbation committee
CIU - Centralindstillingsudvalget
Jernbanegade 4 , 4.
1608 København V
phone: 33116444
email: info@ciu.dk
Description

OBS – Midlertidige lejemål – Boligerne udlejes på tidsbestemte kontrakter. De tidsbestemte lejekontrakter er gældende indtil 1. marts 2025

På denne ejendom er det muligt at skrive sig op til flerrumsboliger, selvom man søger bolig alene. Dog vil ansøgere med børn eller en medansøger blive prioriteret.

Mosegårdsparken består af 311 lejemål fordelt på 30 rækkehuse og 281 lejligheder. Mellem bygningerne er der grønne områder med grillplads, legeplads, bold- og pentanque baner samt parkeringspladser til beboerne. Der er også fælles vaskeri og selskabslokaler. Afdelingen ligger roligt i grønt område ikke langt fra Vangede bymidte. Blokkene omkranser grønne opholdsarealer med græsplæner og legeplads. Nogle lejligheder har altan. Rækkehuse har egen have.  Beboerlokale findes på 1. sal af den nærliggende børnehave.

Der er mulighed for at søge om fremleje/delfremleje og feriefremleje. Dette gøres gennem KABs hjemmeside, hvor der findes et ansøgningsskema.

Vær opmærksom på at der i boligerne IKKE er inkluderet hårde hvidevarer, herunder komfur eller køleskab; det skal du selv medbringe eller anskaffe.

Det er tilladt at have 2 indekatte som er mærket, neutraliseret og registreret på ejendomskontoret

Boligerne bliver lejet ud på tidsbestemte lejekontrakter, da der i 2025 skal opstarte en renovering af samtlige lejemål.

For nærmere beskrivelse af ejendommen se her

Ventetiden på boligerne på denne ejendom er typisk op til 6 måneder.

Administrator: KAB

Administrator
KAB
Facilities
  • parking Yes
  • bicycle parking Yes
  • common room Yes
  • courtyard Yes
  • playground Yes
  • laundry Yes
Pets allowed
Up to 2 cats allowed
None dogs allowed

Residence groups in this building