Driftsstatus

VI FORETAGER LØBENDE RETTELSER OG FORBEDRINGER PÅ SITET.
VI BEKLAGER DE GENER, DET MÅTTE MEDFØRE.

Vær særligt opmærksom på følgende:

  • Hvis du først sletter alt om din uddannelse, gemmer og derefter tilføjer uddannelse igen, kan din anciennitet være blevet nulstillet, da du i en periode ikke havde registreret nogen uddannelse. Hvis du har gjort dette, bør du kontakte os.
  • Funktionen med at få vist sine ventelisteplaceringer er p.t. ikke tilgængelig, og man kan IKKE få oplyst sin placering ved at ringe til os. Det berører ikke din faktiske placering, tilbud mv., men kun funktionen til visning for brugere og har derfor ikke betydning for, hvem der får bolig.
  • Mange fejlmeldinger vedrørende indkomst eller antal ansøgere forsvinder efter cirka 15 minutter, når du har foretaget de rettelser, der skal til. Hvis alt er i orden iflg. indstillingsreglerne (se ”Indstillingsregler”), er det derfor kun et udtryk for, at meddelelserne skal have tid til at forsvinde, ikke en ændring i indstillingsregler.
  • Enkelte ansøgere oplever problemer med at logge på ved hjælp af ”glemt kodeord”-funktionen. Sitet skelner mellem store og små bogstaver, så mange vil kunne logge på ved at skrive brugernavn med stort/lille forbogstav. Et godt råd er at kopiere dit brugernavn direkte fra den e-mail, du modtager i forbindelse med "glemt kodeord"-funktionen.
  • Har du endnu ikke genaktiveret en gammel ansøgning fra findbolig.nu, kan du gøre det ved at vælge ”Glemt kodeord”, når du logger på.

Med venlig hilsen 

CIU / RIU-Roskilde / S.DK